Tugeva konsistentsiga termostabiilsed püreestatud moosid. Need moosid on spetsiaalselt loodud küpsetamiseks ja säilitavad oma tekstuuri ja maitse isegi kõrgetel temperatuuridel, püsides kindlalt küpsetiste sees ja peal. Ideaalsed kasutamiseks pirukates, moosipallides, kookides ja küpsistes.
Koostis: marjad 45%, suhkur 55%, paksendaja (pektiin), happesuse regulaator (sidrunhape), säilitusaine (kaaliumsorbaat E202)
Meie peamine valik:
Maasika
Kirsi
Vaarika
Mustsõstra
Jõhvika
Õuna-vaarika
Aedmarja
Õuna
Kirsimoos 75%, on samuti küpsetuskindel, kuid ei ole püreestatud vaid sisaldab ohtralt terved kirsse, lausa 75%, paksendatud tärklisega ja suhkrut on lisatud oluliselt vähem. Sobib hästi küpsetistesse, kookide valmistamiseks ja vastlakuklite sisse.