Püreestatud moosid on siidiselt siledad ja ühtlase konsistentsiga, mistõttu sobivad suurepäraselt kookide vahele, jogurtisse, smuutidesse ning ja jäätise ja kreemide lisandiks. Sobivad ka hommikupudrule või pannkookidele, kui eelistad ühtlasemat tekstuuri ja pehmet maitset.
Mõned neist moosidest on paksendatud tärklisega, mis lisab võimaluse kasutada moosi ka küpsetistes. Sellised moosid sobivad hästi kondiitritele ja pagaritele, kuna on püsivad ega valgu küpsetistes laiali. Näiteks isepäine astelpaju – kellele meeldib, kellele mitte. Kuid milline värv ja maitse! Tõeline hitt koogitegijatele.
Valik, mis on paksendatud pektiiniga: Õunamoos kaneeliga (püreestatud), virsikumoos (püreestatud)
Variandid mis on paksendatud tärklisega: Astelpajumoos, pohla-jõhvikamoos (saadaval talveperioodil), õuna-kaneeli lisand. Õuna-kaneeli lisand sisaldab väikesi õunatükikesi, tema kaneeline maitse ja omapärane tekstuur teeb temast väga hea kringli- või struudlitäidise.